Menu

ARRANGEMENTER

             

 Fodboldens Dag i TPI

 

 

Lørdag den 21. august afholdes ”Fodboldens Dag” i TPI fodbold med masser af fodbold og arrangementer fra kl. 10.00 til 16.00.

Vi har lagt os i selen for at alle vores hold spiller hjemme denne dag - så kom forbi og se dit hold, eller det hold der fremover skal være dit hold.

Deltagerne vil være pige- og drenge ungdomshold, senior m/k samt Oldboys.

Vi afholder vores ”Sponsorcykelløb” for henholdsvis ”Ungdom” og ”Senior”, hvor alle kan bidrage og hvor en del af indtægterne går direkte til årgangene i ungdomsafdelingen og holdene i senior- og Oldboys afdelingen. 

 

Kom og støt din lokale klub og få en god oplevelse. KLIK PÅ nedenstående links kan der læses om arrangementerne og hentes kontrakter.

TPI Ungdom on Tour. Info 

TPI Ungdom on Tour. Kontrakter.

TPI Seniorafd. On Tour. Info

TPI Seniorafd. On Tour. Kontrakter

 

Vi håber, at se jer alle og samle jer omkring lokalområdets største forening og måske heppe på netop ”jeres rytter”.

Denne hjemmeside bruger cookies Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester