Menu

TPI REMA 1000 CUP 2024 - er åben for tilmelding

image

TPI REMA 1000 CUP 2024

12-14 januar og 19-21 januar 
Det er en realitet at vi genoptager det traditionsrige stævne i TPI 
TPI Rema 1000 Cup er tilbage, efter flere års fravær. Vores traditionsrige stævne står klar til at løbe over stablen fra 12.-14. januar til 19.-21. januar.
Vi dækker alle rækker fra 3-mands fodbold med medaljer til alle, til seniorstævner for herre og damer, hvor der er pengepræmier på højkant!
Konceptet er, som I kender det. Vi spiller indledende puljer, hvorefter alle får flere kampe, i enten A eller B-slutspil - derfor er der mange kampe til alle deltagende! Derudover har vi koordineret vores stævne med DBU Fyn, således at der ikke er sammenfald i dagene.
Nu glæder vi os bare til at fylde hallerne med børn og unge, således at vi kan få to festlige weekender med fodbold og sammenhold i højsædet - og så endda til favorable priser. Så ingen grund til at vente; meld dit/dine hold til allerede i dag!

Tilmeldinger og mere information følger. 

I kan læse mere om tidligere års stævne: https://turnering.com/event/278

På denne side er det muligt at finde informationer om stævnet.
Siden vil løbende blive opdateret med nye informationer.

Andre informationer:

 

Denne hjemmeside bruger cookies Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester
Luk