Menu

Visioner og målsætning

Vision og målsætning

Der er TPI-fodbold´s hensigt at skabe både elite- og breddeorienteret fodbold i alle vore afdelinger – senior og ungdom såvel herre/drenge og dame/pige. Alle vore hold spiller fodbold med det hovedsigte, at udvikle sig såvel resultatmæssigt som fodboldmæssigt og socialt, uanset den enkeltes evne og talent.

Vores værdigrundlag bygger på det gode kammeratskab. Det gode kammeratskab er den klare forudsætning for et optimalt og positivt foreningsliv – det er vigtigt at alle føler sig velkomne i TPI-fodbold.

De konkrete værdier omhandler gensidig respekt, respekt for forskellighed, nysgerrighed for at lære og at blive inspireret såvel på, som udenfor banen.

Alle vore aktive medlemmer skal have mulighed for, at deltage på hold uanset fodboldmæssige færdigheder. Herudover skal alle have mulighed for gennem et aktivt og frugtbart klubliv, at deltage i alle arrangementer af social karakter.

Vores konkrete resultatmæssige målsætning er, at klubbens 1. herrehold gerne spiller i 2. division og som minimum i Danmarksserien.

Inden for vores ungdomsafdeling vil vi være blandt de 5 bedste klubber på Fyn.

Sportsudvalget i TPI har i foråret 2011 arbejdet på, at oprette en tråd igennem klubbens sportslige afdeling.

Den har fået navnet “Hvid tråd”. Den vil udkomme i flere opdaterede udgaver. 1. version kan læses her.

http://tpi.dk/wp-content/uploads/2017/03/Hvid-tr%C3%A5d-verson-2016.pdf

 

Denne hjemmeside bruger cookies Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester